Domaine des Hirondelles

fr

Genieten voor jong en oud  

Holiday,France,Vakantie,Dordogne, Frankrijk
 

De Dordogne

Tijdens het verblijf in de Dordogne hoeft niemand zich te vervelen. Er is een groot aanbod aan activiteiten met voor ieder wat wils. Hieronder volgen enkele voorbeelden, maar uiteraard is het aanbod vele malen groter. Voor meer inspiratie kunt u bijvoorbeeld de internetsites van de plaatselijke toeristenbureau's raadplegen.
Ook vindt u in uw Gîte een keur aan folders en brochures over de onderstaande activiteiten en culturele bezienswaardigheden.

 

 

Klik op de foto's

 
Airparc 1.jpg

Airparc
Slechts op 500 m afstand van ons Domaine vindt u het Airparc Perigord. Dit Airparc is een avontuurparcours dat gesitueerd is op een eilandje in de rivier de Dordorgne. Gegarandeerd aktie en plezier voor de gehele familie!

Klik op de foto

 
Kanoën

Kanoën en kajakken
De Dordogne is als waterrijk gebied de plek bij uitstek om een kano of kajak te huren en de omgeving vanaf het water te verkennen. Er zijn talloze plaatsen om kano's en kajakken te huren, brochures hierover zijn in de gîte/safaritenten aanwezig.

 

Klik op de foto

 
parc_haut3.jpg

Zwemmen
Bij een waterrijkgebied als de Dordogne kan een frisse duik in het water eigenlijk niet ontbreken. Er zijn genoeg plekken te vinden waar u kunt zwemmen in één van de rivieren. Naast ons eigen heerlijke zwembad zijn er ook zwemparadijsen waar de zwemliefhebber terecht kan, zoals bv   Aqua Park (Bergerac): vier zwembaden, tafeltennis, beachvolleybal, boogschieten en nog veel meer.

 

Klik op de foto

 
Grotten van Padirac

Culturele bezienswaardigheden
Ook op cultureel gebied heeft de omgeving veel te bieden. Zo zijn er bv de vele schitterende kastelen die zeker een bezoek waard zijn. Dit geldt ook voor de beroemde grotten in de Dordognestreek. Zeker een bezoek waard zijn de grotten van Padirac

 

Klik op de foto

 
Weekmarkten Dordogne

In de direkte omgeving zijn de vele stadjes en dorpen met hun wekelijkse markten een gezellige locale en toeristische trekpleister.
En greep uit de vele schitterende, pittoreske en vaak historische plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld, Sarlat, Domme, Cahors, Roccamadour en Bergerac.

Klik op de foto

 
cheval_125.gif

Paardrijden
In de dordogne is een uitgebreid netwerk van ruiterpaden uitgezet waar u met een paard lange wandelingen kunt maken. In de gîtes ligt informatie over leuke meerdaagse trektochten. Even heerlijk een middag te paard de bossen in.

 

Klik op de foto

 
Zwem en speelparadijs

Zwem en speelpark

 

Klik op de foto

 
hub1.jpg

Te huur op 4 km van   Domaine des hirondelles

Classic bikes, mountain bikes, hybrid touring bikes, road bikes, tandem, child bikes.....................

 

Klik op de foto