Domaine des Hirondelles

fr

Genieten voor jong en oud  

Holiday,France,Vakantie,Dordogne, Frankrijk
 

 

   Boekingsvoorwaarden Domaine des Hirondelles

Boekingen:
De reservering is onder voorbehoud van beschikbaarheid en is definitief nadat  wij de bevestiging ondertekend door u hebben ontvangen. 

Schoonmaakkosten:
Voor de eindschoonmaak berekenen wij u een bedrag van € 65,-- voor gîte La Mésange , Studio € 50,-- en € 85,00 voor gîte Le Merle en Le Pinson. Voor de safari-tenten berekenen we €  65,--

 

Toeristenbelasting:

De toeristenbelasting bedraagt € 0,75  per persoon per nacht deze wordt verrekend bij vertrek


Aankomst en Vertrek
In verband met schoonmaak kunt u op de reguliere aankomstdag zaterdag na 16.00 uur in de gite terecht en bij vertrek op zaterdag dient de gite voor 10.00 uur te zijn verlaten.

Bedlinnen en Badhanddoeken:
Bedlinnen is in de gîte aanwezig, echter handdoeken dient u zelf mee te nemen.

Waarborgsom:
Als borgsom bent u een bedrag van € 150,-- per gîte/safaritent verschuldigd. Dit bedrag dient bij aankomst te worden voldaan. Aan het eind van uw verblijf wordt dit bedrag gerestitueerd mits er geen schade is veroorzaakt of er andere problemen zijn gerezen met financiële consequenties.

Babybed/kinderstoel
Alle gîtes /safaritente lenen zich ervoor een baby op een van de slaapkamers te hebben; omdat het meestal een probleem is zowel kinderbedje als kinderstoel mee te nemen op vakantie, kunnen wij hierin voorzien. Belangrijk is wel dat u dit bij de reservering aangeeft. Bedlinnen voor het kinderbedje is aanwezig.

Annuleringsvoorwaarden:   

Annuleringen door huurder dienen schriftelijk te worden doorgegeven aan Domaine des Hirondelles.

Annulering door huurder tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode, wordt 50% van de totalehuursom in rekening gebracht.

  Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode is de volledige huursom verschuldigd. 

  Huurder wordt aangeraden zelf een annuleringsverzekering af te sluiten


Aanbetaling:
Na uw reservering vragen wij een aanbetaling van 30%. Uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode dient het totale bedrag voldaan te zijn, tenzij anders overeengekomen.