Domaine des Hirondelles

fr

Genieten voor jong en oud  

Holiday,France,Vakantie,Dordogne, Frankrijk
 

Saint Vincent de Cosse

IMG_2335 (3).JPG

                       Het uitzicht vanuit domaine-des-hirondelles op kasteel  Beynac

 

In het hart van de périgord noir, in de buurt van Sarlat, Beynac, Milandes, Castelnaud-Fayrac, Roque Gageac.... Saint Vincent de Cosse is rijk aan opvallend erfgoed.

In het hart van de Gouden Driehoek, het is in het centrum van een toeristische regio bekend om zijn culturele, historische en gastronomische identiteiten.

Wanneer u de wandelpaden neemt, ontdekt u de geheimen van dit kleine dorp:  de smalle straatjes , de washuizen, de stenen muren, de paden die buitengewone uitzichten onthullen. U kunt de prachtige veranda en het pad uit de Gallo-Romeinse tijd, de Chartreuse, vele huizen van karakter, de watermolen.... Het kasteel van Monrecour (plaats van vertrek van luchtballonvluchten) en het kasteel van Aiguevive staan zelf in het hart van het dorp. U kunt ook het kasteel van Panassou ontdekken, gebouwd in de zestiende eeuw en geclassificeerd als een historisch monument, de oude kerk (die zijn naam aan de plaats gaf) is zelf van de twaalfde eeuw.

U kunt de authentieke producten van lokale producenten proeven: noten, truffels en natuurlijk foie gras en andere derivaten van eendenfokkerij.

Saint-Vincent-de-Cosse grenst aan de rivier de Dordogne en is ideaal om te zwemmen, kanoën en vissen in natuurgebieden.

Saint-Vincent-de-Cosse .... kom en ontdek het .... wij heten u van harte welkom.